Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

Slabmat Carré™ Carre Modulaire Rubbervloeren

Beschermt vloeren en appratuur

Notrax Slabmat Carre Modular Rubber Flooring for Heavy Duty Usage

Speciaal ontworpen om aan de zwaarste ladingen te weerstaan. De Slabmat™ is een duurzame rubbermat om vloeren en zwaar apparatuur te beschermen tegen schade. De Slabmat™ is een dikke stevige rubber plak van 12,7mm dik, waaraan het zijn naam aan heeft te danken en is ideaal voor opslag van extreem zware onderdelen van machines, grote motor mallen en motorblokken. Het wordt ook vaak gebruikt in sportcentra's, gewichtsruimten, schaatsbanen, golfbanen, trailers en stallen.  

De Slabmat™ industriële matten voor zeer intensief gebruik, is geschikt voor insulatie, vloerbescherming, antislip en veel meer industriële toepassingen. Rubber is van nature veerkrachtig als ook bestendig tegen warmte, kou, slijtage en oxidatie, waardoor het ideaal is voor gebruik in de zwaarste industriële omgevingen. Tot nu toe was de Slabmat™ beschikbaar in een standaard afmeting van 120cm x 180cm, waardoor het bedekken van grote oppervlaktes en installaties op maat moeilijk en tijdrovend was. Ook weegt het 36 kg per mat, waardoor de  Slabmat™ ook zwaar en lastig werd om te installeren en te verplaatsen.

Introductie van de Slabmat Carré™ modulaire rubbermatsysteem. Dit rubbersysteem voor zeer intensief gebruik is modulair met 91 cm x 91 cm koppelbare rubbertegels, die gemakkelijk uitgelegd kunnen worden op grote oppervlaktes, waardoor er snel en gemakkelijk een tijdelijke of langdurige vloer of opslag voor groot apparatuur gecreëerd kan worden. 

De tegels van de Slabmat Carré™ koppelen gemakkelijk en vormen een 13 mm dik platform met een naadloze oppervlakte, die zwaar gewicht aankan. Het creeren van configuraties op maat, zoals L-vormen, eilanden en muur-tot-muur installasies is eenvoudig en weegt minder dan 15 kg per tegel, installtie is vrijwel moeiteloos. De secties van de mat kunnen ook verlengd of vervangen worden.  

De connectors van de Slabmat Carré™ zijn ontworpen om onder de mat de bevestigen, welke een veilige connectie biedt zonder lijm te gebruiken, maar ook nog steeds gemakkelijk gedemonteerd kan worden voor reconfiguratie of opslag. 

Met dezelfde eigenschappen als de welbekende Slabmat™, is de Slabmat Carré™ gemaakt van een hoogkwalitatief en extreem stevige 100% natuurrubbersamenstelling, die vrijwel onverwoestbaar is. Versterkte veiligheidsranden voor zeer intensief gebruik, van massief rubber en 10 cm breed om karren met zware ladingen te weerstaan. De veiligheidsranden hebben afgeschuinde randen om struikelgevaar te voorkomen en voor gemakkelijke toegang op de mat. De getextureerde bovenzijde is antislip om houvast te waarborgen en voor bewegingsvrijheid.

Notrax® is een toonaangevende fabrikant van gespecialiseerde industriële matten. Notrax® matten zijn gefabriceerd om harde industriele omgevingen te weerstaan. 

Bekijk de Slabmat Carré:

 Notrax Slabmat Carre Modular Rubber Flooring for Heavy Duty Usage

Slabmat Carré