Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

De Nieuwe Skywalker HD™

Vers van de pers. De nieuwe ergonomische ontworpen antivermoeidheidsmat die lichtjaren voorop loopt van haar tegenhangers. De nieuwe Skywalker HD™  rubberen antivermoeidheids modulaire mattensysteem voor zeer intensief gebruik, is leverbaar vanaf 1 oktober, 2012.   

Notrax SkywalkerHD.  Ergonomically Engineered.

Ergonomisch Ontworpen 
De Skywalker polyurethaan lijn is nu al bekend voor zijn uitstekende comfort en langhoudende eigenshappen. De unieke compositie van antivermoeidheidsmatten is een ergonomisch patroon en een zachte onderlaag wat micro bewegingen in de voet stimuleert en de veneuze pooling verminderd. 

De Skywalker HD™ neemt dit concept in een nieuwe dimensie. Het geheim van de Skywalker HD™ ligt in het unieke design en vakmanschap waardoor de mat gemakkelijk in gebruik is en te installeren, terwijl het maximale comfort biedt. 

Gemaakt van een rubbersamenstelling voor zeer intensief gebruik, de Skywalker Skywalker HD™ biedt extreme slijtagevastheid. De Skywalker HD™ heeft ergonomische noppen die de doorbloeding van het bloed stimuleert en voorkomt vermoeidheid bij staande werknemers. Het oppervlak is aangevuld met kiezel patroon voor extra antislip eigenschappen en gecombineerd met afgeschuinde veiligheidsranden. De Skywalker HD™ helpt ook bij het voorkomen van glijden en vallen in de werkplaats. 

4 Versies: Natuurrubber, Nitril of ESD
De Skywalker HD™ is beschikbaar in een aantal samenstellingen voor gespecialiseerde industriële toepassingen, zoals algemene toepassingen, olie, ESD statisch dissipatief of brandvertragend. Natuurrubbersamenstelling is aanbevolen voor algemene toepassingen in droge industriële gebieden. Een 100% nitrilrubber versie is ook beschikbaar die bestendig is tegen olien, vet en andere industriële vloeistoffen. De Skywalker HD™ ESD is geformuleerd om statische elektriciteit af te voeren van werkers en voldoet aan de eisen van categorie DIF (statisch dissipatief) met een verticale bestendigheid tussen 106 – 109 Ohms. De skywalker HD™ FR of branvertragend heeft een brandklasse van Bfl-S1 getest volgens EN 13501-1. 

Modulair en Gegoten
De skywalker HD™ is beschikbaar in modulaire tegels van 91 cm x 91 die in elkaar passen om zo matten op maat te maken voor elke werkplek welke gemakkelijk ter plekke geinstallerd kan worden,verplaatst of herbouwd. Afgeschuinde veiligheidsranden kunnen binnen- en buitenhoeken creeren om zo de oplossing op maat te voltooien. De tegels van de skywalker HD™ mat kunnen zelfs ook apart in secties van 30 cm x 30 cm, voor kleinere of ongewone configuraties. De Skywalker HD™ is er ook in standaard afmetingen met afgeschuinde randen voor een kant-en-klare oplossing.

Gevorderde Antivermoeidheid
Staan op harde ondergronden voor langere tijd bewijst dat het leidt tot discomfort en vermoeidheid. Staan op lange termijn zorgt ervoor dat de spieren samenstrekken en de doorbloeding verminderd wordt. Dit veroorzaakt pijn in de spieren en gewrichten en zorgt ervoor dat het bloed stagneert. Het is dus geen verassing dat gedocumenteerde klachten van de onderrug het hoogst is bij werknemers die meer dan 4 uur per dag staan. 

Onderzoek, terug in 1972, bewijzen documenten de consequenties van vermoeidheid bij werknemers en hoe het verbeterd kan worden door het gebruik van een antivermoeidheidsmat. Een nieuwe studie door prof. Redha Taiar (2011) aan de Universiteit van Reims vergeleek de effecten van vermoeidheid bij werknemers die op de harde vloer staan op een antivermoeidheidsmat. De resultaten lieten zien dat een antivermoeidheidsmat voor een juiste balans zorgt en een gelijkmatige verdeling in gewicht tussen het rechter- en linkerbeen en vermindert aanzienlijk de pijn. 

Natuurlijk Notrax®
Notrax is vaak gerefereerd als een van de pioniers in antivermoeidheidsmatten design en productie. Notrax® antivermoeidheidsvloermatten zijn gemaakt van specifieke formules en designs die zorgen voor vermindering in vermoeidheid welke bijdraagt aan een verbeterde productiviteit, veiligheid en tevredenheid onder werknemers.

Voor meer informatie over de Skywalker HD™ en het volledige assortiment van Notrax® Ergonomische, Antivermoeidheids- en Veiligheidsmatten, neem contact met ons op of bel op: +31 180 615 744 of 0800 NOTRAX EU.

Bekijk Producten:

   

Skywalker HD™ NR

Algemene Toepassing

Skywalker HD™ Nitrile

Betsendig tegen de meeste Industriële Oliën

Skywalker HD™ ESD

Statisch Dissipatief 106 – 109 Ohms

Skywalker HD™ FR

Brandklasse Bfl-S1

Bekijk Introductie Video Skywalker HD™: