Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

Ik Hou Van Je Rondingen

Skywalker HD™ modulair mattensysteem en accessoires

Het Skywalker HD™  modulaire ergonomische mattensysteem voor zeer intensief gebruik is in 2012 gelanceerd. De Skywalker HD™ lijn is nu uitgebreid met unieke accessoires om dit systeem volledig aan te passen. De mogelijkheden zij nu dus oneindig groot.

430 Skywalker HD i-Curve™

Deze 45 graden binnenbocht sluit naadloos aan op de 460 Skywalker HD™  reeks, waardoor 45-graden bochten, halve manen en complete cirkels tot 91 cm mogelijk zijn.
 Notrax SkywalkerHD i-Curve Anti-fatigue Mat

440 Skywalker HD o-Curve™

Deze 22,4 graden buitenbocht sluit naadloos aan op de 460 Skywalker HD™ reeks en  430 Skywalker HD i-Curve™, waardoor 22,5-graden bochten, S-bochten en complete cirkels tot 182 cm mogelijk zijn.
Notrax SkywalkerHD o-Curve Anti-fatigue Mat

469 Skywalker HD Yellow™

Deze gele veiligheidslijn kan toegevoegd worden aan elke bestaande combinatie van de 460 Skywalker HD™ om veiligheidsgrenzen, veiligheidszones en looppaden te markeren.
 Notrax SkywalkerHD Yellow Safety Line Anti-fatigue Mat

 

 

Ergonomisch Ontworpen

Het geheim van de Skywalker HD™ ligt in het unieke design en vakmanschap waardoor de mat eenvoudig te hanteren en te installeren is, daarbij biedt de mat tevens een optimaal comfort en is deze geschikt voor industriële toepassingen. Gemaakt van een rubber compound voor zeer intensief gebruik waardoor de Skywalker HD™ extreem slijtvast is. De ergonomische noppen stimuleren de doorbloeding en voorminderen daardoor vermoeidheid bij staande medewerkers. De oppervlakte van de mat heeft een gerasterd motief voor extra antislip eigenschappen. De afgeschuinde veiligheidsranden voorkomen uitglijden, struikelen en vallen op de werkplek.

De modulaire matten kunnen door de geïntegreerde connectors eenvoudig ter plekke geïnstalleerd worden in elke afmeting of vorm, zelfs van muur-tot-muur. De matten zijn tevens aan de onderzijde voorzien van een raster van snijlijnen, waardoor verder maatwerk snel en en zeer eenvoudig te realiseren is. Alle matten kunnen in vrijwel elke maat gesneden worden om ze aan te passen aan elke specifieke werkplek, zoals rond machines of langs assemblagelijnen. Hierdoor kan de werkplek op de meest efficiënte en ergonomische manier uitgerust worden.

Notrax® biedt een grote variatie aan rubber compounds, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om  die speciale producteigenschappen te selecteren die zij nodig hebben voor hun toepassing, zoals oliebestendigheid, ESD elektrostatische ontladende bescherming, brandvertragende matten voor lasomgevingen of een combinatie  hiervan. De verschillende rubber compounds kunnen naadloos met elkaar verbonden worden. Op elke mat staat een Notrax® product stempel met het productnummer en de eigenschappen van de rubber compound. Hierdoor is het zeer eenvoudig om onderscheid te maken tussen de verschillende rubber compounds.