Registreer voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief
  • flag.america
  • flag.england
  • flag.netherlands
  • flag.germany
  • flag.france
Fabrikant van Matten
Fabrikant van Matten

Master Flex HHP™ C12 Modulaire Enteemattensysteem van Notrax®

693 Situational

Introductie van de Master Flex HHP™ C12 Modulaire Enteemattensysteem van Notrax®

Modulaire multi-zone entreemattensysteem, speciaal ontworpen om te gebruiken met hoge hakken. 

De nieuwe Master Flex HHP™ combineert de functionaliteiten van onze innovatieve Master Flex™ systeem in een multi-zone entreemattensysteem, speciaal ontworpen om te gebruiken met hoge hakken. De Master Flex HHP™ series heeft alle voordelen van onze orginele Master Flex™ systeem, welke een vloeiende en harmonieuze overgang van buiten naar binnen biedt, evenals het schrapen naar reiniging tot het drogen, terwijl het aangepaste design ervoor zorgt dat hakken niet meer vast komen te zitten. De kwalitatieve tapijtinlage bieden een groot aantal keuze uit kleuren en maatwerkmogelijkheden, zodat het gemakkelijk te coördineren is met de esthetiek van het gebouw en het interieur. De Master Flex HHP™ neemt uitstekend vuil en modder op van schoenen, droogt de schoenen en voorkomt struikelgevaar.

Het Master Flex™ systeem biedt alle voordelen van een tegel die gemakkelijk geïnstalleerd, verplaatst
of vervangen kan worden. Geproduceerd van een duurzame natuurrubbersamenstelling die inherent veerkrachtig is, antislip is en uitermate geschikt is voor zeer intensief loopverkeer. De mat heeft een uitstekende hechting en past zich aan elk oppervlak aan en de verhoogde noppen aan de onderzijde geeft water de kans om door de mat heen te gaan, waardoor de oppervlakte van de mat schoon en droog blijft.

693 tile

De 50 cm x 50 cm tegels bedekken grote oppervlakken gemakkelijk en kunnen ter plekke gemonteerd worden voor installatie in een uitsparing van grote entrees. De modulariteit betekent dat de Master Flex HHP™ gecombineerd kan worden met de 692 Master Flex HHP™ D12  voor een vloeiende en harmonieuze overgang van buiten naar binnen. Afgeschuinde randen zijn leverbaar voor losliggende installaties om struikelgevaar te voorkomen en is geschikt om binnen- en buitenhoeken te maken. 

693 Configuration

Gemakkelijke installatie en maatwerk

De Master Flex HHP™ kan met de hand geïnstalleerd worden zonder een hamer of andere tools te gebruiken. Het koppelbare systeem van mannelijke en vrouwelijke connectors zijn eenvoudig te koppelen zonder lijm, schroeven, klemmen, rails of kaders te gebruiken, waardoor installatie letterlijk in een handomdraai is gebeurd. Leg de eerste tegel op zijn plaats en lijn daarna de connectiepunten van de volgende tegel uit en leg het erboven. Uitlijnen, plaatsen en herhalen. Het is echt heel simpel. Voor matten op maat, kunnen de rubber tegels gesneden worden met een scherp mes en met behulp van een metalen liniaal. Notrax® Recess Fillers passen de diepte aan van bestaande uitsparingen om afmetingen te corrigeren. 

 693 tile  693 ramps  693 HEMA tile

693 Master Flex HHP™ C12

Speciaal ontworpen voor hoge hakken


Notrax Brilliant Step Brush Logo Mats

697 Master Flex HHP™ veilgheidsranden

Koppelbare veiligeheidsranden
Eenvoudig om binnen- en buithoeken te creëren

Notrax Brilliant Step Brush Logo Mats

693 Master Flex HHP™ C12 198 Logo Superior inlage

Maatwerk mogelijk met logo of design


Notrax Brilliant Step Brush Logo Mats